Om oss

Filosofi

Vi tror at samarbeid er avgjørende for kvaliteten på et prosjekt, og ved å samarbeide og tilføre ulik kunnskap til prosjektet, vil vi få et solid og gjennomarbeidet resultat. På kontoret her har vi jevnlige møter hvor vi diskuterer prosjektene våre på ulike nivå.

Vi mener god arkitektur utvikles og forbedres gjennom prosesser, og vi er opptatt av å aktivt ha med oss byggherre underveis i prosessen.

Historie

Vatne Arkitekter AS ble grunnlagt som firma i 1989, da Kjell Johan Vatne startet firmaet Kjell Vatne Sivilarkitekt. Siden den gang har firmaet hatt mange spennende oppdrag, og med oppdragsmengden har også kontorets bemanning og kapasitet økt.

Vi sitter i et rent MAC-miljø i lyse, fine lokaler med utsikt over Molde-panoramaet. Til daglig tegner vi med dagens moderne DAK-verktøy, og bruker bl.a ArchiCAD, FokusAreal/AutoCAD, Illustrator og Photoshop, men vi tegner også med blyant og penn.

Bruk oss!

"Planlegging av menneskers fysiske omgivelser" – det er dette arkitekten kan og gjør. Ved å bruke arkitekt får du et skreddersydd produkt til dine behov, planlagt av fagfolk som kan dette. Bruk arkitekt – bruk oss!